Novosti

NAGRADNA IGRA- S Afrom do Rusije!

07.05.2018.

Osvoji 2 karte za utakmicu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu!

Od 14. do 18. svibnja pronađite Hyundai Konu na jednoj od tajnih lokacija u centru Rijeke, uslikajte se i selfie objavite na našoj Facebook stranici i ulazite u bubanj.

Voljeli biste uživo gledati čaroliju vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji? Vaša prilika je tu jer Hyundai Afro nagrađuje s ulaznicama za utakmicu Hrvatska - Nigerija koja će se igrati 16. lipnja.


Hyundai Kona će se od 14. do 18. svibnja između 10:30 i 11:30 nalaziti na skrivenim lokacijama u centru Rijeke, a na našoj Facebook stranici i u Novom listu čekat će vas smjernice za lakše pronalaženje automobila.
Tko se jednom slika s Konom i podijeli sliku na našoj Facebook stranici ulazi u bubanj, a proglašenje sretnog dobitnika bit će u petak, 18. svibnja.
Svjetsko prvenstvo u nogometu počinje 14. lipnja, a prvu će utakmicu Hrvatska reprezentacija igrati protiv Nigerije 16. lipnja u Kalinjingradu. Ove godine Hyundai je službeni sponzor FIFA Svjetskog nogometnog prvenstva, te je povodom toga izašla Hyundai GO! Limitirana serija vozila.
Pravila nagradne igre i smjernice za lakše pronalaženje Kone potražite na Afro službenoj Facebook stranici.

Hyundai Viber Stickers!

10.04.2018.

KONAčno su stigli! Zaljubljenik ste u automobile baš kao i mi? Odlično, jer smo za vas napravili prve Viber naljepnice s temom automobila!

Preuzmite Hyundai naljepnice i recite svojim prijateljima stvari na poseban način! Posjetite Viber trgovinu naljepnica, potražite Hyundai Stickers i besplatno ih preuzmite! Više

Ne propustite proljetnu servisnu akciju

03.04.2018.

U našem servisu vas očekuje do 20% popusta u proljetnoj servisnoj akciji. Iskoristite akcijske uvjete za Hyundai vozila starija od 5 godina, ostvarite popuste na originalne Hyundai akumulatore uz čak 3 godine jamstva te metlice brisača i nove ljetne gume i pripremite svoj limenog ljubimca za proljeće! Više

KONA i i30 Fastback – Dobitnici iF Design Award 2018.

26.02.2018.

Čak dva međunarodna priznanja za dizajn automobila iF Design Award 2018. osvojio je Hyundai, za KONU i i30 Fastback.

KONA, kao istinski SUV odražava, život urbanog kupca i njegovu individualnost. Moderan i proporcionalan izgled KONE dodatno je naglašen kaskadnom rešetkom hladnjaka koja predstavlja jedan od novih simbola Hyundai identiteta.

Dizajn interijera KONE reflektira vanjsku temu, s glatkim, oblikovanim površinama na ploči s instrumentima i daje mogućnost kupcima da kreiraju vlastiti stil, jer dolazi uz deset dostupnih boja karoserije i dvije boje krova. Više

Be there with Hyundai

12.01.2018.

Hyundai je ponosni sponzor FIFA Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji! Više

Hyundai KONA – sigurnost bez premca

12.01.2018.

Hyundai KONA je dio prestižne kategorije najsigurnijih automobila na cestama. Tu titulu osigurala je dobivši svih 5 zvjezdica na neovisnom testiranju sigurnosti vozila koje provodi Euro NCAP. Više

Hyundai Kona osvojila je Srebrni volan!

27.12.2017.

U 24. izdanju prestižnog izbora HR Auto 2018. godine, u organizaciji udruge Hrvatski automobilski novinari, Hyundai KONA osvojila je Srebrni volan!

Više