Novosti

Potpuno novi Ioniq dobio maksimalnih 5 NCAP zvjezdica za sigurnost

04.09.2017.

Potpuno novi Hyundai IONIQ, prema ocjeni vodeće europske udruge na području sigurnosti u prometu, dobio je maksimalnih 5 zvjezdica za sigurnost. Hyundai IONIQ uspješno je položio testove u čak četiri kategorije: zaštita za odrasle putnike, sigurnost djece, sigurnosni sustavi potpore i zaštita pješaka, čime je dokazao kako se radi o jednom od najsigurnijih modela u klasi.

Ioniq ima dugačak popis aktivnih standardnih sigurnosnih značajki na svim verzijama pogona, uključujući automatsko kočenje u slučaju nužde, sustav upozorenja o napuštanju vozne trake, sustav održavanja brzine vozila (ACC) i još mnogo toga. Uz svu raspoloživu opremu, kod novog Ioniqa možete birati i vrstu pogona: hybridnu, električnu ili plug-in hybridnu.

Osim tehnologija koje su testirane od strane EURO NCAP udruženja, Ioniq također nudi izvrsne značajke kao što su sustav nadzora nad mrtvim kutom te kamera za vožnju unatrag. Ovi sustavi upozoravaju vozača na okolinu (druga vozila, predmete i putnike), kako bi njegov pogled uvijek ostao prikovan uz cestu i smanjio mogućnost sudara.
Značajke koje osiguravaju pasivnu sigurnost upotpunjuju impresivne EURO NCAP rezultate. U njih, između ostalog, spada i čelik visoke čvrstoće, uz koji je podvozje novog IONIQ-a čvršće za čak 53%. Takvo podvozje efikasno apsorbira energiju te smanjuje distorziju u svrhu zaštite putnika u slučaju sudara. Nadalje, poboljšana struktura karoserije, dopunjena stražnjim odbojnikom izrađenim od vlakana visoke čvrstoće, osigurava jaku izdržljivost IONIQ linije.

Ukupno 7 zračnih jastuka uzduž cijele unutrašnjosti (uključujući zračni jastuk za koljena vozača) još su jedan faktor koji je utjecao na pozitivne rezultate EURO NCAP testa. Hyundai sada uz veliki optimizam gleda na cijeli IONIQ projekt, čija je prodaja krenula u Europi (hybrid, electric), a uskoro se očekuje i uvođenje Plug-in modela na europsko tržište.

Hyundai na europskom tržištu

27.07.2017.


Mobilnost budućnosti, gospodarski rast i nova radna mjesta

Hyundai Motor svakodnevno dokazuje svoju posvećenost europskom tržištu, s ciljem da do 2020. godine postane azijski automobilski brand broj 1 u Europi. Više od 90% svih Hyundai vozila prodanih u Europi dizajnirani su, konstruirani, proizvedeni i ispitani u Europi, što je posljedica ulaganja u Njemačkoj, Češkoj i Turskoj, koja s nesmanjenim intenzitetom traju još od 1990-ih godina.

Tijekom 2006. godine, Hyundai je otvorio svoje europsko sjedište Hyundai Motor Europe (HME) u njemačkom Offenbachu (Frankfurt), odakle upravlja operativnim aktivnostima za europsko tržište. U prvih devet mjeseci 2016. godine Hyundai je ostvario rekordnu prodaju te je s 386.480 registracija zabilježio rast od 8,8% u odnosu na dosad najuspješniju 2015. godinu.
Više

Hyundai je stigao u Dubrovnik

27.07.2017.

Vlasnici Hyundai vozila od sada mogu servisirati svoje limene ljubimce kod ovlaštenog Hyundai servisnog partnera Omega-auto d.o.o. iz Čilipa. Novi ovlašteni partner trenutno prilagođava svoj autocentar najnovijim Hyundai standardima, a dovršetak se očekuje na jesen, kada će stanovnicima Dubrovnika i okolice ponuditi kompletnu uslugu u novom i modernom Hyundai prodajno-servisnom centru.

Radno vrijeme servisa je svaki dan od 7 do 16 h, a subotom od 8 do 12 h.

Kontakt podatke partnera pronađite na: http://hyundai.hr/hyundai-partneri/ Više