Usluge servisa

Servis u službi korisnika

Pružiti kvalitetnu uslugu servisiranja i održavanja vozila, ključan je faktor cjelokupnog poslovanja tvrtke AFRO d.o.o.
Stalni rast i tehnološki napredak HYUNDAI vozila uvjetuje nužnost pružanja novih usluga sa dodanom vrijednošću, a post prodajna politika usmjerena je prema konkretnim aktivnostima na ispunjenju svih očekivanja kupaca i korisnika usluga. U tom smislu servisni centar Afro d.o.o. spada među najopremljenije u PGŽ kako u tehnološkom tako i u kadrovskom smislu. U centru je moguće u svakom trenutku zahtijevati redovito održavanje u jamstvenom i van jamstvenom roku a prema knjižici održavanja, za sve modele Hyundai vozila. Međutim vrata servisa otvorena su i za vlasnike vozila drugih marki kojima je istekao jamstveni rok, a redovito održavanje se provodi uz upotrebu originalnih rezervnih dijelova.

Prije isteka termina tehničkog i registracije u servisu je moguće provesti pripremu za novu uz upotrebu dijagnostičke opreme kojom će se provesti testiranje kočnica, amortizera, ovjesa i eko test.

U slučaju štete na vozilu, kako po osnovu osiguranog slučaja na teret polica osiguranja vozila ili šteta na teret vlasnika vozila, korisniku je na raspolaganju vlastita vučna služba i zamjensko vozilo za vrijeme dok traje popravak. Popravci se provode u limarsko-lakirerskoj radioni uz upotrebu suvremene opreme i alata te termičke komore. Jamstvo kvalitetnog rada i u ovoj usluzi pružaju vam naši djelatnici sa dugogodišnjim iskustvom uz permanentno obrazovanje po standardima marke Hyundai.

Kontakt podaci:

Permani bb, 51213 Jurdani

Servis vozila:
Tel: 051 704 960
E-mail: servis@afro.hr

Limarija:
Tel: 051 704 961

Rezervni dijelovi:
Tel: 051 704 962
E-mail: dijelovi@afro.hr