Tiho. Održivo. A sada još praktičnije.

S maksimalnim dometom od 484 km, KONA Electric može podnijeti mnogo više od kratkih putovanja po gradu, i sve to s nultom emisijom. Iskoristite sve prednosti ovog proširenog dometa, s Hyundaijevim održivo inspiriranim, elegantnim i praktičnim dodacima koji vašu električnu vožnju odvode još dalje.

Punite kod kuće ili na putu.

Trebate svježu energiju za svoju KONU Electric? Uz naš Genuine Mode 3 AC kabel za punjenje, punjenje vašeg električnog vozila ne može biti lakše ili brže. Kabel za punjenje Mode 3 opremljen je utikačima tipa 2 na oba kraja i može se koristiti za svakodnevno punjenje na javnim i kućnim mjestima za punjenje. Zahvaljujući aktivnoj komunikaciji između automobila i mjesta za punjenje, u bilo kojem trenutku možete pratiti status punjenja.

Uz naše visokokvalitetne podne prostirke od velura, posebno dizajnirane za KONU Electric, ne morate žrtvovati stil radi praktičnosti. Ove po mjeri izrađene prostirke s upečatljivim sivim dvostrukim šavovima imaju logo KONA na prednjoj strani i drže se na mjestu s točkama za pričvršćivanje i protukliznom oblogom.

Prvi dojmovi se računaju. Zaželite dobrodošlicu putnicima u svoju kabinu s ovim ulaznim štitnicima od nehrđajućeg čelika s logom KONA.

Prijevoz.

Dobijte više prostora za svoje avanture. Vaša KONA Electric je predodređena za zabavu na otvorenom. Pa zašto ne proširiti njene mogućnosti kako bi odgovarale vašim potrebama.

I ima toga još!

Originalna Hyundai dodatna oprema stvorena je kako bi vam pomogla da uživate u još većoj zabavi i svestranosti s vašom novom KONOM Electric. Svi dodaci precizno su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, tako da će savršeno pristajati vašem automobilu.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.