Za avanturu na cesti: Novi Hyundai i20 N!

Jaka snaga motora i inovativne tehnologije vrhunac su ovog N-Modela. Novi član naše N-obitelji pokazuje sportsku dinamiku, koja će oduševiti svakog N-tuzijasta neusporedivim užitkom u vožnji.

Svaki detalj novog Hyundaija i20 N naglašava njegov snažan karakter. Aerodinamične linije naglašavaju naš novi dizajnerski jezik “Sensuous Sportiness”, a posebno velik završetak ispušne cijevi se brine za puni zvuk.

Sportska rešetka hladnjaka u dizajnu zastava za utrke ne samo da dobro izgleda, već i optimizira ulaz zraka u turbomotor novog Hyndaija i20 N.

Pirellijeve gume visokih performansi razvijene su ekskluzivno za Hyundai i20 N i savršeno se slažu s mat-sivim 18-colnim naplatcima od lakog metala i crvenim kočionim čeljustima s N-logom.

Stražnji spojler inspiriran našim WRC-vozilima brine za potisnu silu i drži Hyundai i20 N stabilnim i pri visokim brzinama.

Sve ukazuje na vrhunske performanse: sportska sjedala, upravljač2 i papučice u aluminijskom izgledu naglašavaju temperamentni karakter novog Hyundaija i20 N. Samo se vežite, naslonite i krenite na stazu!

Veliki AVN (audio, video, navigacija) zaslon  prikazuje temperaturu motornog ulja, dok praktični indikator vremena prebacivanja pokazuje točno kada je najbolje vrijeme za prebacivanje brzina.

Uvijek pripazite na statistiku vožnje zahvaljujući velikom digitalnom klasteru koji vam daje trenutne povratne informacije o okretnom momentu i turbo pojačanju.

Novi Hyundai i20 N osvaja impresivnom akceleracijom! Doživi sportsku dinamiku našeg modela visokih performansi – uvijek s osmijehom na licu.

Zvuči poput glazbe za tvoje uši

Zvuk motora od kojeg se naježiš! Možeš čuti snagu novog motora visokih performansi Hyundaija i20 N čim dotakneš papučicu gasa.

Launch Control

I u svakodnevnici Hyundai i20 N dokazuje snagu svog karaktera. Kontrola lansiranja osigurava optimalnu kontrolu proklizavanja tijekom dinamičkih pokretanja.

Čista spretnost

Zahvaljujući optimizaciji podvozja, novi Hyundai i20 N impresionira svojim uglađenim upravljanjem i boljom odzivnošću u različitim vremenskim uvjetima. Fino podešeni ovjes s jačim oprugama i amortizerima osiguravaju veću udobnost tijekom sportske vožnje. Hyundai i20 N jednostavno je uvjerljiv u svakoj situaciji!

Uz SmartSense, naše vrhunske sustave pomoći vozaču, novi Hyundai i20 N nudi ti impresivnu sigurnosnu opremu – za tvoju udobnost i osjećaj sigurnosti u svakodnevnom životu.

Pametna pomoć za ograničenje brzine (ISLA)

Audio i vizualni znakovi se pojavljuju kada se prekorači ograničenje brzine. U kombinaciji s ručnim limitatorom brzine, ISLA može automatski prilagoditi brzinu automobila.

Trenutačni podaci o vožnji, navigacija, glazba ili aplikacije za pametne telefone: u novom Hyundaiju i20 N ne samo da imaš kontrolu nad svojim performansama, već si i dobro informiran i uvijek dobro zabavljen. Čak i kada ne sjediš u vozilu, i dalje si usko povezan sa svojim Hyundaijem i20 N – zahvaljujući Bluemink® povezanim automobilskim uslugama3.

Navigacijski sustav s Apple Car Play i Android Auto.

Potpuno novi i20 N uključuje Apple CarPlay™ i Android Auto™, tako da možete priključiti pametni telefon i zrcaliti svoje omiljene aplikacije na LCD dodirnom zaslonu. Oslonite se na Bluelink za preciznu navigaciju s predviđanjem prometa i izračunom rute u stvarnom vremenu.

Uz najnoviju inačicu Bluelink®-povezanih automobilskih usluga3 uživaš u opsežnim informacijama u stvarnom vremenu i navigaciji na temelju oblaka. Također je moguće stvoriti pojedinačne korisničke profile.

Bogati bas i snažni, jasni visoki tonovi: vrhunski zvučni sustav tvrtke BOSE3 s 8 zvučnika i subwooferom pruža savršenu glazbenu podlogu za tvoje iskustvo vožnje visokih performansi.

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, novi i20 N napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Budućnost ugrađena u sve motore

Euro 6d-TEMP je standard za Hyundai. Svi novoregistrirani modeli Hyundai s benzinskim motorima u Europi udovoljavaju Euro 6d standarde emisije. Euro 6d-TEMP kombinira laboratorijski ciklus ispitivanja WLTP s dodatnim testom emisije na cesti poznatim kao stvarne emisije u vožnji ili RDE.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.