Hyundai ponuda financiranja

Izračun obroka odnosi se na i20 1.2 TREND za financiranje putem operativnog leasinga, trajanje leasing ugovora iznosi 60 mjeseci uz 10% akontacije, bez troškova obrade i uz ugovoreni ostatak vrijednosti. Mjesečni obrok uključuje PDV i izražen je u HRK. Ugovor se sklapa uz valutnu klauzulu EUR, obračunato po prodajnom tečaju Erste&Steiermärkische Bank d.d. Maksimalna kilometraža iznosi 10.000 km/godišnje. Ponuda vrijedi isključivo za privatne kupce, male i srednje poduzetnike.

Postavljanje novih standarda

Dinamičan i prepoznatljiv, potpuno novi i20 postavlja nove standarde u klasi malih automobila. Kombinirajući mnoštvo pametnih tehnologija poput značajki sigurnosti i povezivanja koje su najbolje u klasi, to je ujedno i prvi automobil u Europi koji sadrži naš novi jezik dizajna – Uživanje.

Više o značajkama

Stil nove generacije

Prvi dojam je važan – zato smo jedan od naših najuspješnijih modela nadogradili potpuno novim, privlačnim dizajnom. Novi i20 prvi je automobil u Europi koji se odlikuje našim dizajnerskim jezikom Sensuous Sportiness. Ishod? Automobil koji izgleda jednako dobro koliko i vozi, s modernom, dinamičnom siluetom koja se ističe na cesti.

“To je stvarno revolucija, uglavnom zbog našeg novog dizajnerskog identiteta Sensuous Sportiness.
– Raf van Nuffel | Voditelj marketinga i cijena proizvoda u Hyundai Motor Europe

Povežite se sa svojim novim i20

Potpuno iskoristite snagu telefona dok ostajete usredotočeni na cestu – bez kabela.

Saznaj više

Najsigurniji u svojoj klasi

Novi i20 ima sigurnosni paket najbolji u klasi: Sigurna putovanja za sve.

Saznaj više

Sportski i održiv

Snaga se spojila s učinkovitosti u potpuno novim motorima dostupnim s 48-voltnom blagom hibridnom tehnologijom.

Saznaj više

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, novi i20 napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Budućnost ugrađena u sve motore

EURO 6d-Temp je standard za Hyundai. Sva novoregistrirana Hyundai vozila u Europi već ispunjavaju EURO 6d-Temp standarde emisije. Norma EURO 6d-Temp kombinira laboratorijski ispitni ciklus WLTP s dodatnim cestovnim testovima za emisije štetnih plinova, poznatijima kao Real Driving Emissions (RDE).

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.