Jedinstvena elegancija. Uzbudljive performanse.

Izjasnite se novim i30 Fastbackom: dajte izjavu stila njegovim elegantnim i kosim linijama, izjavu energije snažnim ubrzanjem, izjavu sofisticiranosti  pametnom tehnologijom koja ide daleko iznad svih ostalih u svojoj klasi.

Izjava u eleganciji i izvedbi.

Sa svojom kosom siluetom i graciozno nagnutom krovnom linijom, i30 Fastback uvijek je bio elegantni ljepotan. Sada ažuriran odvažnim novim dizajnerskim elementima i s puno novih pametnih tehnologija poput najnovijih sigurnosnih značajki, vrhunskog povezivanja i velikog novog zaslona osjetljivog na dodir od 10,25 inča – ljepši nego ikad.

Osjetite moderne pogonske sklopove i prijenose dok uživate u putovanjima bez stresa.

Bluelink® vam omogućuje upravljanje automobilom telefonom ili glasom. Hyundai LIVE usluge pružaju obavijesti o prometu, parkiranju u stvarnom vremenu i ostalim putnim informacijama.

Četiri nove značajke dodane su u naš paket Naprednih sustava za pomoć vozaču, pružajući više sigurnosti i mira za vas i vaše najbliže.

Više o značajkama

Novo: i30 Fastback N Line.

Ljubitelji dinamične N Line opreme nadahnute automobilizmom bit će uzbuđeni nadahnutim dizajnerskim ažuriranjima za i30 N Line Fastback – iznutra i izvana.

i30 Fastback N Line

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, novi i30 napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Budućnost ugrađena u sve motore

Euro 6d-TEMP je standard za Hyundai. Svi novo registrirani Hyundai modeli u Europi već zadovoljavaju Euro 6d-TEMP emisijske standarde. Euro 6d-TEMP kombinira WLTP laboratorijski ciklus ispitivanja s dodatnim testovima emisija na cesti poznatim kao stvarne emisije u vožnji ili RDE.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.