Zabava je upravo redefinirana. Opet.

Stvoren za maksimalnu zabavu u vožnji, novi i30 N nadograđen je s više performansi, svježim novim dizajnerskim značajkama i najnovijom pametnom tehnologijom. Uravnotežujući izvrsnu snagu i dinamiku vožnje koja je spremna za trkaće staze s udobnošću svakodnevnih putovanja – uistinu je trkaći automobil za svaki dan.

Od premijere nagrađivanog i30 N, naporno radimo na tome da sjajnu stvar učinimo još boljom. Vođeni lekcijama naučenima iz našeg vrlo uspješnog i30 N TCR trkačkog paketa i motivirani povratnim informacijama naše zajednice entuzijasta – glavna poboljšanja performansi uključuju: uvođenje mokrog 8-stupanjskog mjenjača s dvostrukom spojkom (N DCT) s ručicama mjenjača, povećanu snagu i okretni moment za Performance Pack i lagane kovane aluminijske naplatke.

Sada možete birati između dva prijenosa.

Što se tiče brzih, glatkih i učinkovitih izmjena brzina, imate dva izbora za poboljšanje performansi. Standardni 6-stupanjski mjenjač s glatkim pomakom ili potpuno novi brzi mokri 8-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom, koji također omogućuje ručni odabir stupnjeva prijenosa s ručnim mjenjačem ili ručicama mjenjača na upravljaču za bolji osjećaj trkaćih automobila u svakodnevnom životu.

Savršeno za vozače entuzijaste koji vole upravljati oštrim mjenjačem i uskom spojkom, kuglični mjenjač također ima plavu traku i N-značku.

Dostupan po prvi puta: mokri 8-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom s ručicama mjenjača i novim funkcijama N performansi za još uzbudljivije iskustvo.

Lagane komponente za bolje performanse.

Težina ušteđena kroz nova lagana sjedala visokih performansi i 19″ kovane aluminijske naplatke rezultira boljim performansama i upravljivošću za agilnije iskustvo vožnje.

Glazba za naše uši. Nagazi i pojačaj!

Bolje od bilo koje liste za reprodukciju, snažno režanje izvrsno podešenog ispuha i30 N glazba je za uši ljubitelja performansi. Ispušne note slatko zvuče kao podsjetnik da je i30 N postavljen da probudi uzbuđenje nadahnuto utrkama u trenutku kad pritisnete gas.

Rođen na stazi, novi je i30 N iznova zamišljen s ažuriranjima dizajna usredotočenim na dinamičke performanse. Više od puke stajling izvedbe, performanse su pokrenule promjene poput novog prednjeg branika agresivnog izgleda, koji uključuje usisnike zraka dizajnirane za poboljšanje aerodinamike i smanjenje turbulencije. A novi 19-inčni kovani aluminijski naplatci izgledaju fantastično, istodobno poboljšavajući upravljivost i vuču smanjenjem neopterećene mase.

Nova LED prednja svjetla s dnevnim svjetlima u obliku slova V istječu iz široke nove N rešetke koja je optimizirana za učinkovito hlađenje motora.

Gledano sa strane, jedan od novih vrhunaca su Hyundaijevi prvi kovani aluminijski naplatci od 19 inča koji su upareni s gumama Pirelli P Zero po mjeri za i30 N.

Novi stražnji branik ima integrirana svjetla za maglu, crvenu naglašenu liniju i dvije izuzetno velike ispušne cijevi. Redizajnirana stražnja svjetla imaju novi LED svjetlosni potpis.

Dolazi uskoro! Novi i30 Fastback N.

Svojom kosom siluetom i graciozno nagnutom krovnom linijom, novi Hyundai i30 Fastback N pruža uzbudljive performanse u sofisticiranom stilu. Uskoro u prodajnom salonu Hyundaija u vašoj blizini, ovaj elegantni coupe s 5 vrata pruža adrenalinski udarac čistom elegancijom.

Stvoren za ljude koji istinski vole automobile, elegantna i sportska unutrašnjost novog i30 N upotpunjuje i uzbuđuje. U kokpitu podjednako je bitna kontrola, koliko i udobnost. Ergonomija je potpuno usmjerena na vozača – imate sve na vidiku i nadohvat ruke.

Uživajte u vrhunskoj pametnoj tehnologiji s 10,25-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir koji vam pruža sve što vam treba, sve na velikom zaslonu: navigacija, zrcaljenje pametnih telefona i Bluelink® povezane usluge automobila – tako da možete upravljati automobilom svojim pametnim telefonom – ili svojim glasom. Pored mnogih pametnih značajki kojima možete upravljati pomoću aplikacije Bluelink, uključena je i besplatna petogodišnja pretplata na LIVE usluge, koja uključuje i podatke u stvarnom vremenu o prometu i parkirnim mjestima.

Uživajte u besprijekornoj povezanosti s opcijskim zaslonom osjetljivim na dodir od 10,25 inča koji uz Apple CarPlay™ i Android Auto™ čini sve lako dostupnim.

Nadgledajte i poboljšavajte svoje vozačke performanse ažuriranom grafikom za još jednostavniju upotrebu. Pogledajte: KS, okretni moment, turbo pojačanje, G-silu kao i mjerač kruga i ubrzanja.

Uz Hyundai SmartSense, naše vrhunske napredne sustave za pomoć vozaču, novi je i30 N nadograđen najnovijim značajkama sigurnosti i pomoći u vožnji za dodatni mir.

E-call

Automatski poziva hitne službe ako imate nesreću i aktiviraju se zračni jastuci. Ili pritisnite SOS gumb za hitnu pomoć u bilo koje vrijeme, 365 dana u godini.

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, novi i30 N napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Budućnost ugrađena u sve motore

Euro 6d-TEMP je standard za Hyundai. Svi novoregistrirani modeli Hyundai i30 N u Europi udovoljavaju Euro 6d standarde emisije.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.