Hyundai ponuda financiranja

Izračun obroka odnosi se na i30 FL 1.5 DPi TREND za financiranje putem operativnog leasinga, trajanje leasing ugovora iznosi 60 mjeseci uz 10% akontacije, bez troškova obrade i uz ugovoreni ostatak vrijednosti. Mjesečni obrok uključuje PDV i izražen je u HRK. Ugovor se sklapa uz valutnu klauzulu EUR, obračunato po prodajnom tečaju Erste&Steiermärkische Bank d.d. Maksimalna kilometraža iznosi 10.000 km/godišnje. Ponuda vrijedi isključivo za privatne kupce, male i srednje poduzetnike.

Sigurnost. Povezivost. Učinkovitost. Spreman.

Novi i30 donosi novosti u svim segmentima: hrabar novi dizajn, najbolje sigurnosne značajke u klasi, besprijekorna povezivost i 48V blage hibridne verzije za bolju učinkovitost. Pripremi se.

Imate svoje srce na pravom mjestu, mi smo tehnologija.

Svi želimo najbolje onima koje volimo i želimo da se oni osjećaju sigurno. S tom je željom razvijen novi i30: automobil koji brine o svima u vozilu. Sve zahvaljujući najnovijoj pametnoj tehnologiji. Nudi prvoklasne sigurnosne značajke koje uvijek paze na vas, vrhunsku povezanost i vrlo učinkovite pogonske sklopove koji vas vode dalje.

Uživajte u vrhunskoj sigurnosti, učinkovitim pogonima i pametnoj praktičnosti s našom pametnom tehnologijom.

Bluelink® vam omogućuje upravljanje automobilom vašim telefonom ili glasom. Hyundai LIVE usluge pružaju obavijesti o prometu, parkiranju u stvarnom vremenu i ostalim putnim informacijama.

Četiri nove značajke dodane su u naš paket Naprednih sustava za pomoć vozaču, pružajući više sigurnosti za vas i bezbrižnost onima koje volite.

Više o značajkama

Ljubitelji dinamične opreme N Line bit će uzbuđeni zbog osvježenog dizajna novog i30 N Line.

N Line

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, novi i30 napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Budućnost ugrađena u sve motore

EURO 6d-Temp je standard za Hyundai. Sva novoregistrirana Hyundai vozila u Europi već ispunjavaju EURO 6d-Temp standarde emisije. Norma EURO 6d-Temp kombinira laboratorijski ispitni ciklus WLTP s dodatnim cestovnim testovima za emisije štetnih plinova,  poznatijima kao Real Driving Emissions (RDE).

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.