Tehnologija koja mijenja pravila igre.

Elegantno kombinirajući nevjerojatne performanse sa zadivljujućim nizom pametnih tehnologija i pružajući domet vožnje do 481 km – ovaj potpuno električni CUV srednje veličine mijenja pravila igre. Stvoren je da vas odvede dalje – s bržim punjenjem i elegantnijim stilom.

Zahvaljujući dizajnu i dinamici vožnje koji oduzimaju dah, kao i 800-voltnom baterijskom sustavu za ultra brzo punjenje, ovaj revolucionarni električni CUV pruža uzbudljive performanse – izgrađen na vrhunskoj novoj platformi koja nije ništa manje od tehnološke prekretnice u ovoj eri širenja EV-a.

IONIQ 5 jedno je od prvih serijskih vozila s baterijskim sustavom od 800V. Puni se vrlo brzo, ima konstantno visoke performanse i optimiziran je za masu i prostor.

Dostupan u verziji s pogonom na sve kotače s dva elektromotora ili verziji s pogonom na dva kotača s jednim elektromotorom.

Dostupan s Hyundaijevim sustavom pogona na sve kotače HTRAC, IONIQ 5 ima ozbiljne 4×4 mogućnosti koje će vas držati u pokretu u svim uvjetima.

Povećajte domet tijekom vožnje. Ručice mjenjača omogućuju vam podešavanje razine regenerativnog kočenja – koristeći električni motor za usporavanje automobila i punjenje baterije.

IONIQ 5 prvo je vozilo izgrađeno na Hyundaijevoj novoj Electric-Global modularnoj platformi (E-GMP). Ova namjenska platforma za električna vozila s baterijama omogućuje brže punjenje, povećani domet vožnje, više unutrašnjeg prostora i bolje upravljanje. Položaj baterijskog dijela unutar međuosovinskog razmaka osigurava idealnu raspodjelu težine između prednjeg i stražnjeg dijela i nisko težište za poboljšane performanse upravljanja.

Punite kod kuće preko noći ili dopunite na brzoj stanici za punjenje na cesti u samo nekoliko minuta. Ovisno o vašoj mrežnoj vezi kod kuće ili vrsti punionice kojoj imate pristup, IONIQ 5 pruža vam niz fleksibilnih mogućnosti punjenja. Opremljen inovativnim sustavom baterije od 800 V koji danas pruža jedno od najbržih mogućih vremena punjenja, sustav je kompatibilan i sa punjenjem od 400 V i punjenjem naizmjeničnom strujom.

Sustav višestrukog punjenja.

Hyundaijeva prva patentirana tehnologija na svijetu može podržati infrastrukturu za punjenje od 400 V i 800 V bez dodatnih komponenti ili adaptera.

Svakodnevna električna mobilnost.

Saznajte više o vremenu punjenja, instaliranju zidne kutije u vašoj kući, kabelima i utikačima te troškovima povezanim s posjedovanjem električnog vozila.

Svakodnevna mobilnost

IONIQ 5 redefinira mobilnost svojom širokom lepezom visokotehnoloških značajki za udobnost koje su jednako jedinstvene koliko i pametne i praktične za korištenje. IONIQ 5 također podržava održivi životni stil električne mobilnosti sa svojom inovativnom funkcijom V2L, koja vam omogućuje slobodno korištenje ili punjenje svih električnih uređaja, kao što su električni bicikli, romobili ili oprema za kampiranje – dok ste u pokretu ili na lokaciji.

S tehnologijom Vehicle-to-Load (V2L) u IONIQ-u 5 možete napajati bilo koji uređaj ili puniti električnu opremu do 3,6 kW s ugrađenim utikačem od 230 V.

A pomoću pretvarača koji se uključuje u dvosmjerni vanjski priključak za punjenje, možete napajati uređaje do 3,6 kW čak i kada je vozilo isključeno.

IONIQ 5 opremljen je vrhunskom paletom intuitivne pametne tehnologije koja čini život unutar vozila povezanim onako kako želite. Vrhunske značajke povezivanja, poput naših Bluelink® povezanih usluga automobila, omogućuju vam upravljanje automobilom putem pametnog telefona – ili glasom. Uz navigacijski sustav uključena je i besplatna petogodišnja pretplata na Hyundaijeve LIVE usluge.

Potpuno digitalni klaster od 12,25” prikazuje bitne informacije poput brzine i stanja napunjenosti baterije tamo gdje ih možete najbolje vidjeti: sprijeda i u sredini.

Zaslon osjetljiv na dodir s informacijsko-zabavnim sustavom od 12,25 inča omogućuje vam jednostavan pristup svim značajkama povezivanja i upravljanja klimom. Sve su kontrole dodirne i time se postiže čist i moderan izgled.

Vrhunski zvučni sustav BOSE pruža vrhunske performanse s osam zvučnika visokih performansi, optimalno podešenih za pružanje nevjerojatnog zvuka.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Upravljajte automobilom sa svog pametnog telefona – ili glasom. Najnovija Bluelink nadogradnja omogućuje vam da u potpunosti iskoristite naše vrhunske usluge povezanog automobila. Uz mnoge pametne značajke koje možete kontrolirati pomoću Bluelink aplikacije, besplatna trogodišnja pretplata na Hyundaijeve LIVE usluge također je uključena u navigacijski sustav s informacijama u stvarnom vremenu o prometu, parkiranju ili stanicama za punjenje.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Bluelink® pruža besprijekornu povezanost i pametne značajke kako bi vaša vožnja bila još praktičnija.

Sve o Bluelink® povezivanju

Uživajte u maksimalnoj sigurnosti i udobnosti uz najvišu razinu sigurnosti i značajke pomoći vozaču u Hyundaijevoj postavi. Uz Hyundai SmartSense, naše vrhunske napredne sustave za pomoć vozaču, IONIQ 5 opremljen je najnovijim značajkama sigurnosti i pomoći u vožnji za dodatni mir. To je ujedno i prvi Hyundai koji ima autonomnu sigurnosnu tehnologiju razine 2.

Ova pametna značajka  sprječava nezgode otkrivanjem vozila koja se približavaju od straga i privremeno zaključava stražnja vrata sa zaštitom za djecu, tako da putnici mogu napustiti vozilo tek kad je to sigurno.

Otkriva vozila koja vam dolaze u susret i vozila u istom traku ispred te automatski prebacuje na kratka svjetla. Kad više nema vozila ispred vas, sustav ponovno aktivira duga svjetla, povećavajući vaš domet vida.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.