Elektrificirani streamliner.

Elegantan i nepogrešivo jedinstven, potpuno novi IONIQ 6 je silueta nove ere električne mobilnosti. Njegov aerodinamični dizajn i pažljiva unutrašnjost poput čahure stvoreni su kako bi vam pružili personalizirani i fleksibilni prostor koji redefinira iskustvo u automobilu.

Ultra-brzo punjenje se spaja sa super velikim dometom.

IONIQ 6 je stvoren da vas odvede dalje – s bržim punjenjem i elegantnijim stilom. Ovisno o vašim potrebama mobilnosti i željenim performansama, možete birati između dvije veličine baterije kao i pogon na sve kotače ili pogon na stražnje kotače. Inovativni sustav baterija od 800 volti pruža vam luksuz i fleksibilnost ultra-brzog punjenja – tako da možete provesti manje vremena da vam je auto uključen u struju, a više vremena na putu.

Prilagodite svoj osjećaj vožnje.

Možete stvoriti personalizirano iskustvo vožnje podešavanjem upravljanja, izlazne snage, osjetljivosti papučice gasa – i načina vožnje na AWD modelima.

Istražite punjenje i performanse

Otkrijte novu razinu personalizirane udobnosti. Unutrašnjost IONIQ 6 u obliku čahure pruža vam potpuno novo iskustvo u automobilu. Naša nova EV platforma omogućila je našim dizajnerima da rastegnu unutrašnjost za optimizirani prostor za noge i prostranost. A dvobojno ambijentalno osvjetljenje u harmoniji je s prozirnim materijalima za opuštenu i ugodnu atmosferu koju možete mijenjati prema svom raspoloženju.

Unutrašnjost sadrži eko-proizvedenu kožu, recikliranu PET tkaninu i tepih od reciklirane ribarske mreže, kao i sirovine dobivene iz šećerne trske.

Sa svojim korijenima u Prophecy Concept EV, graciozno nagnuti krov i aerodinamični dizajn ističu dinamičnu sportsku snagu ove jedinstvene električne limuzine s četvero vrata.

Stražnji spojler inspiriran eliptičnim krilima oblikovan je staklenim, prozirnim materijalima koji ističu njegovu jedinstvenu LED rasvjetu.

IONIQ 6 redefinira mobilnost sa svojim širokim spektrom visokotehnoloških značajki sigurnosti, praktičnosti i povezivanja koje su jedinstvene koliko i pametne i pružaju užitak za korištenje.

Uz Pomoć pri vožnji autocestom (HDA) 2, IONIQ 6 ima drugu generaciju autonomne vožnje, koja kontrolira brzinu i udaljenost te vam pomaže pri mijenjanju trake.

Opcijski digitalni bočni retrovizori zamjenjuju tradicionalne retrovizore s kamerom i unutarnjim monitorom za bolju vidljivost i poboljšanu aerodinamiku.

Udobno se smjestite. Prednja sjedala su podesiva u 8 smjerova – i pomoću jednog klika se preklapaju u ležaj za drijemanje.

Povežite do dva Bluetooth uređaja u isto vrijeme kako biste jednostavno promijenili atmosferu.

Kao i svaki Hyundai, IONIQ 6 napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. Tu kvalitetu podupiremo 5-godišnjim jamstvom s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Povrh toga, litij-ionska polimerna baterija visokih performansi zaštićena je jamstvom od 8 godina ili 160.000 km, što god nastupi prije. Uživajte u dodatnoj bezbrižnosti koju vam daje jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.