Nova razina hibridnog vozila.

Osvježena i ponovno osmišljena, KONA Hybrid sa svježim novim poboljšanjima dizajna poduprtim najnovijom pametnom tehnologijom kao što su vrhunsko povezivanje i sigurnosne značajke podiže nagrađivane isklesane linije i stilski rub svog prethodnika na sljedeću razinu.

Naglasci.

Zahvaljujući svom inovativnom hibridnom pogonskom sklopu, KONA Hybrid kombinira zadivljujuće dobar izgled s iznimnom učinkivitošću goriva. Osvježena novim elegantnim dizajnerskim značajkama i najnovijom pametnom tehnologijom poput vrhunskih naprednih sustava pomoći vozaču i intuitivnih značajki povezivanja, ovaj svestrani SUV vodi vas dalje sa stilom – koristeći manje goriva.

Što je hibrid?

KONA Hybrid je opremljen i benzinskim i električnim motorom. Oni rade zajedno s potporom snažne baterije kako bi pružili izvrsnu učinkovitost goriva i smanjili emisiju štetnih plinova – neprimjetno se prebacuje između konvencionalnog motora i elektromotora, ponekad koristeći oboje. A kao dio regenerativnog kočionog sustava, električni motor također pomaže usporiti automobil dok puni bateriju.

Više o performansama

Sada sadrži prošireni raspon vrhunskih naprednih sustava pomoći vozaču, pružajući vama i vašim bližnjima još više sigurnosti i mira.

Bluelink® vam omogućuje upravljanje automobilom putem telefona ili glasa. Hyundai LIVE usluge pružaju informacije o prometu i parkiranju u stvarnom vremenu i još puno, puno više.

Više o značajkama

KONA, KONA N Line i KONA Electric.

Kako god vam se sviđa. Osim s hibridom, KONA je dostupna s drugim elektrificiranim pogonskim sklopovima, uključujući blagi hibrid od 48 volti i potpuno električnu verziju. A ako tražite sportsku crtu nagrađivanog dobrog KONA izgleda – dinamična, N Line oprema inspirirana automobilizmom sada je, po prvi  put, dostupna i uz KONU.

Hyundai elektrifikacija.

Niste sigurni jesu li elektrificirana vozila baš za vas? Saznajte više.

 

 

Elektrifikacija

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom.

Kao i svaki Hyundai, potpuno nova KONA Hybrid napravljena je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Povrh toga, litij-ionska polimerna baterija visokih performansi zaštićena je jamstvom 8 godina ili 160 000 km, što god se prije dogodi. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Budućnost ugrađena u sve motore.

Svi novoregistrirani modeli Hyundai KONA modeli s benzinskim motorom u Europi udovoljavaju Euro 6d standarde emisije.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.