Veći. Odvažniji. Učinkovitiji.

S novim dinamičnim hibridnim pogonom i redizajniran od temelja – naš vodeći SUV u Europi sada vam daje više prostora i stila, dok vas vodi dalje na litri benzina. Ponovno osmišljen s odvažnijim i prepoznatljivijim dizajnom. Ojačano najnovijom pametnom tehnologijom.

Što je hibrid?

SANTA FE Hybrid opremljen je i benzinskim i električnim motorom. Oni rade zajedno s podrškom litij-ionske polimerne baterije kako bi pružili maksimalnu učinkovitost goriva i smanjili emisije. A kao dio regenerativnog kočionog sustava, električni motor također pomaže u usporavanju automobila, puneći bateriju koja elektrificira vaš pogon.

Hibridna učinkovitost.

Zahvaljujući svom inovativnom hibridnom pogonskom sklopu, SANTA FE Hybrid pruža iznimnu učinkovitost goriva.

Istražite motore.

Nadograđeno povezivanje.

Ostanite povezani i zabavljajte se. Iskusite najnovije tehnologije povezivanja i značajke.

Pogledajte više

Uživajte u luksuznoj udobnosti.

Otkrijte više prostora, više udobnosti i više praktičnosti u odnosu na prethodni model.

Pogledajte više

Sigurnost.

Uživajte u optimalnoj zaštiti s najsuvremenijim sigurnosnim značajkama i naprednim sustavima za pomoć vozaču.

Pogledajte više

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, novi SANTA FE Hybrid napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Budućnost ugrađena u sve motore.

Svi novoregistrirani modeli s benzinskim motorima u Europi udovoljavaju Euro 6d standarde emisije. Dizel motori slijede ove godine.

Otkrijte koliko ovaj SUV sa 7 sjedala može učiniti.

Kao naš vodeći SUV u Europi, novi SANTA FE Hybrid sada nije samo veći, nego je i bolji. Iskusite više prostora i napredniju pametnu tehnologiju poput najsuvremenijih značajki povezivanja i super učinkovitih novih pogonskih sklopova. Otkrijte više na stranicama Dizajn i Značajke.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.