Veći. Bolji. I priključen na budućnost.

Sada dostupan s plug-in hibridnim pogonom, naš vodeći SUV u Europi redizajniran je od temelja kako bi vam pružio više prostora, udobnosti i praktičnosti. S odvažnijim i prepoznatljivijim dizajnom i nevjerojatnim rasponom novih pametnih tehnologija – ovaj SANTA FE spreman je za uključivanje i igru.

Što je plug-in hibrid?

Dostupan od početka 2021., SANTA FE Plug-in Hybrid isporučuje kombiniranu izlaznu snagu od 265 KS i potpuno električni način rada pritiskom na gumb. Nakon što se električni domet potroši, rad preuzima sustav potpuno paralelnog hibridnog pogona, što znači da može raditi na svom benzinskom ili električnom motoru ili na oboje. Idite daleko koliko god trebate. A kad stignete na odredište, možete se priključiti na stanicu za punjenje.

Električno vozilo na utičnicu savršen je kompromis: velik električni domet za većinu svakodnevnih putovanja i fleksibilnost benzinskog motora za duža putovanja.

Pokrenite električnu energiju pritiskom na gumb. Nakon što je potpuno električni način rada potrošen, vozilo automatski može nastaviti u hibridnom načinu rada.

U hibridnom načinu rada, električni motor na baterije radi u tandemu s benzinskim motorom kako bi pružio nevjerojatnu ekonomičnost goriva i niže emisije.

Priključen na učinkovitost.

Uživajte u potpuno električnom dometu i iznimnoj učinkovitosti goriva zahvaljujući inovativnom plug-in hibridnom pogonu.

Istražite motore.

Nadograđeno povezivanje.

Ostanite povezani i zabavljajte se. Iskusite najnovije tehnologije povezivanja i značajke.

Pogledajte više

Uživajte u luksuznoj udobnosti.

Otkrijte više prostora, više udobnosti i više praktičnosti u odnosu na prethodni model.

Pogledajte više

Sigurnost.

Uživajte u optimalnoj zaštiti s najsuvremenijim sigurnosnim značajkama i naprednim sustavima za pomoć vozaču.

Pogledajte više

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, novi SANTA FE Plug-in Hybrid napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Budućnost ugrađena u sve motore.

Svi novoregistrirani modeli s benzinskim motorima u Europi udovoljavaju Euro 6d standarde emisije. Dizel motori slijede ove godine.

Otkrijte koliko ovaj SUV sa 7 sjedala može učiniti.

Kao naš vodeći SUV u Europi, novi SANTA FE Plug-in Hybrid sada nije samo veći, nego je i bolji. Iskusite više prostora i napredniju pametnu tehnologiju poput najsuvremenijih značajki povezivanja i super učinkovitih novih pogonskih sklopova. Otkrijte više na stranicama Dizajn i Značajke.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.