Hyundai ponuda financiranja

Izračun obroka odnosi se na SANTA FE Standard za financiranje putem operativnog leasinga, trajanje leasing ugovora iznosi 60 mjeseci uz 10% akontacije, bez troškova obrade i uz ugovoreni ostatak vrijednosti. Mjesečni obrok uključuje PDV i izražen je u HRK. Ugovor se sklapa uz valutnu klauzulu EUR, obračunato po prodajnom tečaju Erste&Steiermärkische Bank d.d. Maksimalna kilometraža iznosi 10.000 km/godišnje. Ponuda vrijedi isključivo za privatne kupce, male i srednje poduzetnike.

Veći. Bolji. Lijep.

Redizajniran od temelja, naš vodeći SUV u Europi sada vam pruža više prostora, udobnosti i praktičnosti. Novi SANTA FE odvažnog je i prepoznatljivijeg dizajna, potkrijepljen nevjerojatnom paletom novih tehnologija, hibridnim pogonskim sklopovima i vrhunskim sigurnosnim značajkama.

Luksuzna udobnost.

Otkrijte više prostora, više udobnosti i više praktičnosti u odnosu na prethodni model.

Pogledajte više

Više učinkovitosti.

Nova linija motora sadrži niže emisije CO2 – te nove hibridne i plug-in hibridne pogonske sklopove.

Istražite motore

Povezivanje.

Ostanite povezani i zabavljajte se. Iskusite najnovije tehnologije povezivanja i značajke.

Pogledajte više o povezivanju

Sigurnost.

Uživajte u optimalnoj zaštiti s najsuvremenijim sigurnosnim značajkama i naprednim sustavima za pomoć vozaču.

Pogledajte više o sigurnosti

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, novi SANTA FE napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Budućnost ugrađena u sve motore

Svi novoregistrirani modeli Hyundai i30 s benzinskim motorima u Europi udovoljavaju Euro 6d standarde emisije. Dizel motori slijede ove godine.

Otkrijte koliko ovaj SUV sa 7 sjedala može učiniti.

Kao naš vodeći SUV u Europi, novi SANTA FE sada nije samo veći, nego i bolji. Iskusite više prostora i napredniju pametnu tehnologiju poput najsuvremenijih značajki povezivanja i super učinkovitih novih pogonskih sklopova. Otkrijte više na stranicama Dizajn i Značajke.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.