Revolucionarni dizajn. Hibridna izvedba.

Dobrodošli u revoluciju. TUCSON Hybrid nije samo evolucija svog prethodnika, već puna dizajnerska revolucija. Predvodeći put u progresivnom dizajnu, nudi i najmoderniju pametnu tehnologiju i hibridni pogon koji vas vodi dalje uz manje goriva.

Što je hibrid?

TUCSON Hybrid opremljen je i benzinskim i električnim motorom: takozvanim potpuno paralelnim hibridnim pogonskim sustavom. Oni rade zajedno s podrškom litij-ionske polimerne baterije od 1,49 kWh kako bi pružili maksimalnu učinkovitost i inspirativne performanse. Hibridni pogonski sklop se neprimjetno prebacuje između benzinskog motora i električnog motora – ponekad koristeći oba u isto vrijeme.

Potrošnja goriva (kombinirani ciklus ispitivanja) za Hyundai TUCSON Hybrid 1,6 litara T-GDi 2WD u l/100 km: 5,9 – 5,5; Emisije CO2 (kombinirani ciklus ispitivanja) u g/km: 135 – 125 (WLTP).   |   Potrošnja goriva (kombinirani ciklus ispitivanja) za Hyundai TUCSON Hybrid 1,6 litara T-GDi 4WD u l/100 km: 6,6 – 5,2; Emisije CO2 (kombinirani ciklus ispitivanja) u g/km: 149 – 140 (WLTP).

Više o hibridnoj tehnologiji

Povezivanje.

Uživajte u vrhunskom povezivanju na cesti gdje god da idete.

Više o povezivanju

Udobnost.

Svestran i povezan, TUCSON Hybrid također je velik po udobnosti i praktičnosti.

Više o udobnosti

Sigurnost.

Otkrijte najbolje sigurnosne značajke u klasi i napredne sustave pomoći vozaču.

Više o sigurnosti

N Line.

Za preokret nadahnut automobilizmom i stajling za performanse: TUCSON Hybrid N Line oprema.

Iskusite N Line

Budućnost ugrađena u sve motore.

Svi novoregistrirani modeli Hyundai TUCSON modeli s benzinskim motorom u Europi udovoljavaju Euro 6d standarde emisije.

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom.

Kao i svaki Hyundai, Tucson Hybrid napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Povrh toga, litij-ionska polimerna baterija visokih performansi zaštićena je jamstvom 8 godina ili 160 000 km, što god se prije dogodi. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.