Postavljanje novih standarda.

Svojim impresivnim rasponom vrhunske pametne tehnologije novi TUCSON postavlja nove standarde u segmentu kompaktnih SUV-ova. Uživajte u najnovijoj povezanosti, najboljim sigurnosnim značajkama u klasi i naprednim sustavima za pomoć vozaču – i najefikasnijoj liniji pogonskih sklopova u segmentu.

Svestran i povezan, potpuno novi Tucson također nudi vrhunski komfor i udobnost. Pametne značajke poput sklopivih sjedala na daljinu i pametnog uređaja za ulazak u vozilo, čine utovar tereta i ulazak te izlazak sa stražnjih sjedala brzim i jednostavnim. A vašim će se putnicima svidjeti grijana sjedala sprijeda i straga, kao i trozonski klima-uređaj s otvorima ventilacije s neizravnim puhanjem zraka za ugodnije unutarnje okruženje.

Ova pametna značajka omogućuje vozaču da uzdužno pomiče sjedalo i naslon sjedala pomoću gumba za lakši ulazak i veću udobnost.

Za veću udobnost i svestranost, stražnja sjedala sada se mogu preklopiti u omjeru 40:20:40. Štoviše, daljinski sklopive poluge na bočnim stranicama prtljažnika omogućuju vam daljinsko preklapanje sjedala.

Pametna vrata prtljažnika.

Uživajte u laganom utovaru. Vrata prtljažnika automatski se otvaraju kad se blizina pametnog ključa otkrije na 3 sekunde – što je posebno praktično kada imate pune ruke kada izlazite iz trgovine. Štoviše, visinu dizanja možete postaviti na različite postavke prema vašim željama.

Iskusite novu razinu upravljanja klimatizacijom.

Priznajmo. Svi smo različiti. Neki vole vruće, a drugi žele hladnije. Zbog toga smo novog TUCSONA opremili tehnologijom Multi-Air Mode. Difuzira zrak kroz neizravni i izravni otvor za odzračivanje, tako da zrak puše nježnije, ali ukupni volumen vjetra ostaje isti. A trozonska kontrola klime omogućuje vam podešavanje različitih temperaturnih zona za vozača, putnike na prednjem i stražnjem sjedalu.

Potpuno novi Tucson također je nadograđen sa svim najnovijim tehnologijama poput zrcaljenja pametnih telefona i vrhunskim značajkama povezivanja poput Bluelink® Connected Car Services, što vam omogućuje upravljanje funkcijama automobila s vašeg pametnog telefona – ili glasom. Besplatna petogodišnja pretplata na Hyundaijeve LIVE usluge uključena je u navigacijski sustav na velikom 10,25-inčnom zaslonu.

Novi 10,25-inčni zaslon osjetljiv na dodir neprimjetno se uklapa u cijelu konzolu osjetljivu na dodir. Sve kontrole za navigaciju, infotainment i klima-uređaj su dodirne.

Digitalna ploča s instrumentima otvorenog stila poboljšava visokotehnološki štih kokpita. Kućište ploče s instrumentima je uklonjeno kako bi se naglasio osjećaj otvorenosti.

Prošireno prepoznavanje glasa.

Glasovnom naredbom aktivirajte i kontrolirajte značajke poput klimatskih postavki, infotainment sustava i vrata prtljažnika, kao i grijanje upravljača.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Bluelink® povezane automobilske usluge donose besprijekornu izravnu povezanost potpuno novog Tucsona s online prepoznavanjem glasa i širokim rasponom značajki kako bi vašu vožnju učinili praktičnijom i ugodnijom. Pored mnogih pametnih značajki kojima možete upravljati pomoću aplikacije Bluelink, u navigacijski sustav uključena je i besplatna petogodišnja pretplata na Hyundaijeve LIVE usluge.

Povezano usmjeravanje znači da rutu više ne izračunava procesor unutar navigacijskog uređaja, već moćan poslužitelj unutar Hyundaijevog oblaka. Zašto je to bolje? Zato što omogućuje preciznije predviđanje prometa, preciznije vrijeme dolaska i pouzdanije preračunavanje ruta.

Možda ćete morati parkirati prije nego što stignete do stvarnog odredišta. Ako ste na udaljenosti od 200 m – 2 km, navigaciju iz automobila možete predati aplikaciji Bluelink. Uz proširenu stvarnost ili Google Maps, telefon će vas voditi točno kamo želite ići.

S najboljim u klasi naprednim sustavima za pomoć vozaču i aktivnim sigurnosnim paketom s nizom inovativnih značajki, potpuno novi TUCSON pruža još više mira. Opremljen poboljšanim sustavom sa sedam zračnih jastuka, ima u prvom redu središnji bočni zračni jastuk, značajku jedinstvenu za ovaj segment. Sprječava sudaranje putnika u prvom redu, smanjujući rizik od ozbiljnih ozljeda.

Poboljšana sigurnost sa 7 zračnih jastuka.

Sadrži poboljšani sustav sa sedam zračnih jastuka, uključujući središnji bočni zračni jastuk u prvom redu, koji je jedinstven u ovom segmentu.

Dodatno pazi na sigurnost svoje djece.

Potpuno novi TUCSON nadograđen je sjajnom paletom napredne pametne tehnologije kako bi osigurao da vi – i vaša obitelj – budete sigurni i iskoristite svako putovanje na najbolji mogući način. Uključili smo nekoliko značajki koje vam pomažu da dodatno pripazite na svoje mališane.

Ova pametna značajka pomaže u izbjegavanju nesreća otkrivanjem vozila koja se približavaju odostraga i prikazivanjem upozorenja na ploči i vanjskom retrovizoru, kao i zvučnim upozorenjem.

Ultrazvučni senzori otkrivaju kretanje putnika, omogućujući vozaču da bude obaviješten ako djeca ili kućni ljubimci slučajno ostanu u automobilu.

Razvijen kako bi smanjio štetne emisije bez kompromisa u zabavi u vožnji, potpuno novi Tucson nudi najširi raspon elektrificiranih pogonskih sklopova u segmentu kompaktnih SUV vozila. Možete birati između benzinske i dizelske 48-voltne blago hibridne, potpuno hibridne i plug-in hibridne verzije. Dostupne su i benzinske i dizelske opcije.

Više performansi. Manje emisija. Tehnologija motora CVVD.

Hyundai je prvi na svijetu razvio tehnologiju s vremenski promjenjivim upravljanjem otvaranja ventila (CVVD). Optimizira performanse motora i učinkovitost goriva, a istovremeno je i ekološki prihvatljiv. Tehnologija upravljanja ventilima regulira trajanje otvaranja i zatvaranja ventila zavisno o uvjetima vožnje.

Loše vrijeme? Oštar zavoj? Nema problema. Inovativni sustav pogona na sve kotače HTRAC™ pruža optimalno upravljanje i izvedbu u zavojima.

Uživajte u boljoj upravljivosti. Upravljajući silom prigušenja na svakom pojedinačnom kotaču, ECS smanjuje kotrljanje, nagib i vertikalno kretanje kako bi poboljšao vožnju i upravljanje.

Odaberite načine vožnje u skladu s vašim raspoloženjem! Odaberite između Normal, Eco ili Sport. Svaki način rada nudi različita ubrzanja, točke prijenosa i učinkovitost goriva.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.