Predstavljamo novu Konu N Line.

Dostupne s novom Konom po prvi puta, dinamične N Line ukrasne obloge s moćnim detaljima nadahnute automobilizmom. Dovoljan je samo jedan pogled da se osjeti strast koju su naši dizajneri uložili u sportsku stranu stila.

Sprijeda, dinamičke značajke poklopca i prednjeg branika privlače pogled u skladnu povezanost s oblogama luka kotača u boji karoserije. Ekskluzivna rešetka N Line s jedinstvenim mrežnim dizajnom prikazuje Hyundaijev logotip sprijeda i u sredini – vizualni znak koji N Line razlikuje od ostatka obitelji.

Na braniku se nalazi karakteristični aerodinamični rub u N-stilu s nisko postavljenim rubnjacima za izvrstan izgled na cesti, koji naslućuje na automobilističko korijenje.

Sa strane, obloge u boji karoserije i novi rocker panel nadopunjeni su aluminijskim naplatcima od 18″ dijamantnog reza koji su ekskluzivni za ovu opremu.

Automobilistički DNA može se naći i straga, izražen u velikom središnjem aerodinamičnom difuzoru i sportskim dvostrukim ispušnim cijevima.

Dovoljan je samo jedan pogled da bi se znalo da je ova nova Kona nešto posebno. Značka N Line na masci jasno govori da ovaj stil ima svoje ime.

N Line unutrašnjost odlikuje se širokim rasponom nadogradnji oblikovanih nadahnuto performansama poput crvenog kontrastnog šava i posebnih N Line naglasaka u kokpitu.

N Line upravljač kombinira udobnost i kontrolu s elegancijom perforirane kože.

Sportska sjedala N Line dostupna su u tkanini, koži ili antilopu, a imaju N logotip utisnut na naslon za glavu i crvene kontrastne šavove.

N Line mjenjač sadrži sportske metalne naglaske, N logotip, crvenu trkačku liniju i kožne umetke za bolje prijanjanje i još veći automobilsitički osjećaj.

Crveni kontrastni šavovi na sjedalima, upravljaču, mjenjaču i srednjoj konzoli ističu ekskluzivni N Line dizajn.

Sviđa vam se ono što vidite? Postoji još N Line vozila N linija za otkriti.

Nije samo Kona N Line ta koja je na sportskijoj strani života. Dostupno je mnogo fantastičnih Hyundai vozila s ovom opremom nadahnutom performansama i s izdašnom količinom automobilističkih mišića.

Potpuno novi i10 N Line omogućuje vam podizanje na sljedeću razinu s nizom ekskluzivnih dizajnerskih značajki i opcijskim motorom od 100 KS za još sportskiji doživljaj vožnje.

i10 N Line

Sa svojim interijerom nadahnutim performansama i hrabrim poboljšanjima dizajna vanjštine, i20 N Line izjava je dinamičnog sportskog duha koji ne ugrožava niti sigurnost niti učinkovitost.

i20 N Line

Ljubitelji dinamične opreme N Line bit će uzbuđeni zbog ažuriranja dizajna za novu liniju i30 N Line.

i30 N Line

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.