Hyundai EKO bonus u iznosu od 10.000 kn do 30.000 kn.

Iskoristite kratkotrajnu ponudu jer vam Hyundai omogućuje EKO bonus čak do 30.000 kuna bruto na kupnju Hyundai Kone Electric prve generacije, najprodavanijeg električnog SUV-a u Hrvatskoj. Uz impresivan domet od 484 kilometra, snažnih 204 konja i 8 godina jamstva na bateriju, Kona Electric pružit će vam vožnju bez kompromisa.
Nova redizajnirana Kona EV dolazi uz EKO bonus od 10.000 kn bruto. Krasi ju bogata oprema već u početnom paketu opreme te niski troškovi održavanja, a upravo sada je pravo vrijeme da iskoristite državne poticaje i u kombinaciji s Hyundai EKO bonusom odvezete novu Konu Electric. Nemojte propustiti priliku, javite se ovlaštenom Hyundai koncesionaru i prostrujite cestom uz ultra-ugodno iskustvo vožnje. Uz državne poticaje od 70.000 kn i Hyundai EKO bonus, nova Kona Electric može biti vaša već od 179.990 kuna.*
Zatražite ponudu i dogovorite testnu vožnju u ovlaštenoj Hyundai prodajnoj mreži!
Isporuka odmah!

*Iskazana cijena od 179.990 kuna odnosi se na model Hyundai Kona EV DRIVE_electric 39,2 kWh. Redovna MPC cijena, bez poticaja i eko bonusa, iznosi 259.990 kn.

U izračun cijene uračunati su državni poticaji te Hyundai eko bonus. PDV uključen.
Ostvarenje prava na državne poticaje i isplata istih ovisi isključivo o odluci Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te Hyundai Hrvatska d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za navedeno.

Budućnost koju ne morate čekati.

Ovdje je. Sada. Uglađenija i sofisticiranija, nova Kona Electric odlikuje se poboljšanim dizajnom, najnovijom pametnom tehnologijom – i dometom do 484 km* s jednim punjenjem. A zahvaljujući skraćenim rokovima isporuke u Europi, električni stil nikada nije bio jednostavniji.

Otkrijte novu KONU Electric.

U Hyundaiju smo vođeni stvaranjem napretka za čovječanstvo, koje nas neprestano tjera na stvaranje vozila koja sežu dalje i izgledaju bolje. Poput nove KONA Electric sa svojim novim dizajnom koji oduzima dah i svestranošću SUV-a. Pobliže pogledajte ovo uistinu iznimno električno vozilo.

Što je električno vozilo?

Potpuno električna vozila poput KONE Electric ne koriste gorivo, a vožnja je bez emisija štetnih plinova. Budući da nema spojke ili zupčanika, skupo se održavanje smanjuje, a ubrzanje je brzo zahvaljujući okretnom momentu od 395 Nm. To glatko i brzo ubrzanje čini vožnju u ovom vozilu dinamičnom i uzbudljivom.

Više o performansama

Uz Hyundai SmartSense, naše vrhunske napredne sustave za pomoć vozaču, dobivate najnovije značajke sigurnosti i pomoći u vožnji za više mira.

Bluelink® vam omogućuje upravljanje automobilom telefonom ili glasom. Hyundai LIVE usluge pružaju informacije o prometu i parkiranju u stvarnom vremenu i još puno, puno više.

Više o značajkama

KONA, KONA N Line i KONA Hybrid.

Kako vam se sviđa. Osim potpuno električne verzije, nova KONA dostupna je i s drugim elektrificiranim pogonskim sustavima, uključujući 48-voltni blagi hibrid i potpuno hibridnu verziju. A ako tražite sportskiji osjećaj nagrađivanog Koninog dobrog izgleda – N Line dinamična obloga nadahnuta automobilizmom sada je prvi put dostupna s novom Konom.

Nova KONA.

Nova KONA s novim odvažnim, progresivnim dizajnom, vrhunskim povezivanjem i najnovijim sigurnosnim značajkama.

Pogledajte više

KONA N Line.

N Line dinamična obloga nadahnuta automobilizmom sada je prvi put dostupna s novom Konom.

Pogledajte više

KONA Hybrid.

KONA Hybrid kombinira dobar izgled koji privlači poglede s iznimnom učinkovitošću potrošnje goriva.

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom.

Kao i svaki Hyundai, KONA Electric napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Povrh toga, litij-ionska polimerna baterija visokih performansi zaštićena je jamstvom 8 godina ili 160 000 km, što god se prije dogodi. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.