Elegantniji i odvažniji novi izgled.

Uglađeni vanjski dizajn potpuno nove KONE prvo je započeo razvojem EV-a koji kombinira čisti, aerodinamični prednji dio i svjetla Seamless Horizon s mekim linijama. Unatoč svom futurističkom izgledu, potpuno nova KONA nikada ne dopušta da se zaboravi da je SUV.

Zahvaljujući tome što je prvo dizajniran EV, potpuno nova KONA ističe se aerodinamičnim performansama, ali pritom ne žrtvuje stil. Njezin sportski karakter utjelovljuju robusne obloge lukova kotača koje se nadovezuju na legendarni dizajnerski identitet prve KONE.

Čist, prepoznatljiv prednji dio naglašen je svjetlom Seamless Horizon koje se elegantno nadvija preko cijelog poklopca motora za dinamičniju prisutnost na cesti.

S bočne strane, oštri dijagonalni površinski potezi skladno odgovaraju satenskim kromiranim dijelovima .koji se protežu od linije pojasa do sportskog stražnjeg spojlera – stvarajući konturu koja obavija cijelo vozilo

S dizajnerskim značajkama nadahnutim motosportom, oprema N Linea odiše uzbudljivim performansama.

 

Pronađite prave naplatke za svoj stil.

Odaberite jedan od elegantnih aluminijskih naplataka od 16”, 17” ili 18”.

Dizajnirana da u nju stane sve što vi i vaš užurbani način života možete zatrebati, potpuno nova KONA nudi puno prostora za putnike i teret. Ovaj odvažni, poboljšani SUV sada vam daje veći životni prostor za sve vaše avanture.

Kako bi pružila maksimalni životni prostor, potpuno nova KONA je evoluirala, postala šira i duža te povećala prostor za noge i ramena u drugom redu.

Panoramski zaslon.

Elegantno zakrivljeni panoramski zaslon ima dva integrirana zaslona za visokotehnološki izgled:
zaslon osjetljiv na dodir za zabavu i informacije od 12,3” te digitalni klaster od 12,3”.

Puno fleksibilnog prostora za teret.

Kada je riječ o teretu i pohrani, potpuno nova KONA nudi izdašan prtljažni prostor od 466 litara (VDA) – 30 % više od prethodne KONE. Također se jednostavno podešava: možete preklopiti stražnja sjedala u roku od nekoliko sekundi, a da čak i ne morate skidati naslone za glavu. A s preklopljenim sjedalima, imate prostranih 1300 litara prostora za bijeg vikendom – i velike kutije svega što želite ponijeti sa sobom.

Svidjet će vam se fleksibilnost stražnjih sjedala sklopivih u omjeru 40:20:40. Preklopite srednji segment i možete smjestiti četiri para skija i četiri putnika.

Veći, svestraniji prtljažni prostor.

Uživajte u fleksibilnosti prtljažnog prostora od 466 litara s podignutim sjedalima, 30 % više od prethodne KONE.

Izrazite se. Ovisno o modelu i razini opreme koja vam najviše odgovara, možete birati između široke palete vanjskih boja i dvobojnog krova kako biste personalizirali svoju KONU na način da odgovara vašem osobnom stilu.

Širok raspon nijansi boja unutrašnjosti.

Širok raspon živopisnih boja unutrašnjosti i kombinacija boja dodatno naglašavaju prostranost unutarnjeg „životnog prostora“ koji crpi inspiraciju iz raznolikih životnih stilova širokog spektra kupaca potpuno nove KONE. Nove kombinacije boja uključuju zelenu boju kadulje i limete te crnu i narančastu i omogućuju vam da odaberete živopisni stil.

Eco Pack inovativno koristi ekološki prihvatljive materijale kao što je 100 % reciklirani PET u podnim tepisima i ekološki obrađena koža i antilop.

Pronađite svoju savršenu boju unutrašnjosti.

Pregledajte sve dostupne kombinacije boja unutrašnjosti kako biste pronašli svoju omiljenu.

Uključuje ekskluzivna N Line sjedala, upravljač i ručicu mjenjača kao i sportske crvene detalje.