Postavljanje novih standarda.

Potpuno nova KONA postavlja nove standarde u segmentu subkompaktnih SUV-ova zahvaljujući impresivnom rasponu najsuvremenije pametne tehnologije. Uživajte u najnovijim načinima povezanosti i pametnim praktičnim značajkama potpomognutim vrhunskim sigurnosnim sustavima i sustavima za pomoć u vožnji.

Elegantno zakrivljeni panoramski zaslon ima dva integrirana zaslona za visokotehnološki izgled:
zaslon osjetljiv na dodir za zabavu i informacije od 12,3” te digitalni klaster od 12,3”.

Potpuno novu KONU možete otključati tako da svoj pametni telefon prislonite na ručku vozačevih ili suvozačevih vrata.

Potpuno nova KONA podiže povezanost na višu razinu s Hyundaijevom novom generacijom sustava za zabavu i informacije pod nazivom ccNC (Connected Car Navigation Cockpit), pružajući naprednu grafiku i savršeno jedinstvo zaslona. ccNC predstavlja najnoviju verziju aplikacije Bluelink uključujući sva ažuriranja softvera Over The Air (OTA). Za veću praktičnost, KONA se može zaključati, otključati i pokrenuti putem digitalnog ključa pomoću pametnih telefona ili pametnih satova.

Bluelink® pruža besprijekornu povezanost i pametne značajke koje vašu vožnju čine praktičnijom. Sve o Bluelink® povezanosti

Profitirajte od stalnih ažuriranja performansi i novih značajki kroz ažuriranje softvera vozila Over The Air.

Zahvaljujući aplikacijama Apple CarPlay™ i Android Auto™, svoje aplikacije pametnog telefona i glazbu možete prenijeti na veliki ekran.

Za dodatni mir, potpuno nova KONA opremljena je najnovijim, vrhunskim naprednim sustavima za pomoć u vožnji – Hyundai Smart Sense. Po prvi put, KONA Hybrid opremljena je sustavom za pomoć u vožnji autocestom (Highway Driving Assist) koji predstavlja kombinaciju sustava upozorenja prilikom prelaska vozne trake (Lane Following Assist) i pametnog tempomata temeljenog na navigaciji (Navigation Based Smart Cruise Control) koji koristi senzore i podatke karte kako bi osigurao sigurnu vožnju te automatski prilagodio brzinu.

KONA Hybrid uključuje pomoć u vožnji autocestom koja kombinira korištenje senzora i podataka karte kako bi osigurala sigurnu vožnju te automatski prilagodila brzinu.

Sada možete vidjeti stražnji pogled s lijeve i desne strane na digitalnom klasteru. Kamere se aktiviraju paljenjem pokazivača smjera kod promjene trake.

Svestrana i povezana, KONA se također odlikuje udobnošću i praktičnošću. Zahvaljujući uvećanim dimenzijama i univerzalnoj arhitekturi izvedenoj iz EV-a, dobivate prostraniji i fleksibilniji unutarnji „životni prostor“. Otkrijte iznimnu razinu pametne tehnologije i pametnih značajki koje će svaku vožnju učiniti užitkom.

Naslonite se i opustite se. Možete odabrati opuštajuća udobna sjedala u prvom redu koja su optimizirana za raspodjelu pritiska tijela za osvježavajući odmor nalik na bestežinsko stanje.

Uživajte u jednostavnom utovarivanju. Vrata prtljažnika otvaraju se automatski kada se pametni ključ očitava tijekom 3 sekunde. Štoviše, možete prilagoditi visinu podizanja.

Pustite da vas sunce obasja i uživajte u vjetru u kosi kada otvorite KONIN dodatni krovni prozor.