Za urbani život i za divljinu.

Od gradskih ulica do seoskih cesta, potpuno novi SANTA FE pruža sposobnost da doživite svijet onako kako vi želite. Uvijek spreman za istraživanje, s najboljim unutarnjim prostorom u svojoj klasi i najnovijom pametnom tehnologijom, omogućava vama i vašoj obitelji da živite život u punom smislu – bez obzira kamo vas putovanje odvede.

 

Dizajniran za sve koji vole pretvoriti obične trenutke u izvanredne, SANTA FE omogućuje vam da stvorite vlastiti put u stilu – i da krenete panoramskim putem sa svojom obitelji i prijateljima. S dužim međuosovinskim razmakom, prostranim interijerom i hrabrim, prepoznatljivim dizajnom, ovaj SUV pronalazi savršenu ravnotežu između gradskog života i divljine.

 

SANTA FE je vaše povezano utočište na cesti, s elegantno zakrivljenim panoramskim zaslonom koji sadrži dva integrirana zaslona – 12.3-inčni dodirni zaslon za zabavu i 12.3-inčni digitalni zaslon s instrumentima.

 

Predstavljamo radikalno transformirani SANTA FE – s visokom haubom, upečatljivim H-oblikovanim LED prednjim svjetlima i istaknutim, oštrim blatobranima – moćan vanjski izgled stvara osjećaj veličanstvenosti.

 

SANTA FE je opremljen izvanrednim nizom naprednih sustava za pomoć pri vožnji i sigurnosnih značajki koje pružaju veće povjerenje tijekom vaših avantura. Uživajte u većem miru uma i udobnijem i sigurnijem iskustvu vožnje.

 

SANTA FE je nadograđen s 6 na 10 zračnih jastuka za optimalnu zaštitu u kritičnim situacijama, tako da vi i vaša obitelj uvijek budete dobro zaštićeni tijekom svakodnevnih putovanja i vikend izleta.

 

Digitalno središnje zrcalo predstavlja veliki korak naprijed u vidljivosti i sigurnosti vozača. Pruža jasniju, širu sliku onoga što se događa iza vozila te poboljšava vidljivost tijekom noćnih vožnji.

 

Spakirajte se i krenite kamo god želite. SANTA FE je spreman za svaku avanturu i udoban za gradsku vožnju. Pruža obilje prostora za obitelj i prijatelje, kao i za vašu opremu za aktivnosti na otvorenom. Područje stražnjeg prtljažnika, nekad samo mjesto za pohranu, sada je prostor koji je vodeći u svojoj klasi, poput terase, gdje možete uživati u opuštenom boravku na otvorenom.

 

Udobno se smjestite. Uživajte u vrhunskoj udobnosti s dva potpuno naslonjena relaksacijska sjedala sprijeda. Za brzinski odmor, naslonite se unatrag jednostavnim pritiskom na gumb. Kada je potpuno naslonjen, pojavi se podrška za listove pružajući dodatnu udobnost nogu.

 

Uživajte u jednostavnom utovaru za avanturiste i njihovu opremu kroz prostraniji otvor stražnjeg vrata. Možete podešavati visinu podizanja i brzinu otvaranja pametnih stražnjih vrata putem središnjeg dodirnog zaslona – prema vašim osobnim preferencijama i visini garažnih vrata.