PROLJEĆE U HYUNDAI AFRO SERVISU

AFRO d.o.o. tvrtka je utemeljena 1992., a njezini su vlasnici i osnivači započeli s autolimarskom djelatnošću još davne 1972. Tako uspješno posluju više od 50 godina, a klijenti im se obraćaju s povjerenjem.

U Hyundai Afro servisu pružamo brzu i pouzdanu uslugu za Hyundai vozila, garanciju kvalitete i originalne dijelove, a dostupne su i druge usluge vrhunskog standarda.

Trenutno nudimo odlične proljetne servisne akcije! Tijekom proljetne kontrole nudimo vizualni pregled vozila u 19 točaka te spajanje na dijagnostiku, ispis grešaka i savjetovanje u vezi uklanjanja nedostataka na vozilu po cijeni od 19 EURA!

Loyalty članovima nakon obavljanja proljetne kontrole vozila vraćamo 19 bodova koje u narednih 13 mjeseci mogu iskoristiti pri obavljanju redovnog servisa, popravka na vozilu i ostalih usluga. Na dodatnu opremu možete ostvariti do 20% popusta.

Za sve one koji nemaju vremena voziti svoj automobil na servis, nudimo i besplatnu vožnju u Hyundai  servis. Ponuda se odnosi na radijus do 25 km.

Također, u našem prodajnom salonu u Matuljima imamo veliku ponudu novih i rabljenih vozila. Prodajni salon i servis nalaze se na lokaciji Mučići 38e, Matulji, a sve informacije o uslugama i terminima možete saznati pozivom na info telefon +385 51 279 079 ili se javiti putem e-mail adrese servis@afro.hr.